Sarah’s Sweeties en Caffe la Strada ondernemers met een twist.

Morgen in de uitzending eigenaar Michiel van Opzeeland van espressobar Caffè La Strada (ja dat wordt zo geschreven 🙂 en eigenaresse van Sarah’s Sweeties.

 

Beiden zijn ondernemers met producten waar hun gehele passie en drive in zit. Sarah’s Sweeties en Caffè la Strada ondernemers met een twist! Welke deze zijn hoor je morgen uitgebreid live tussen 11 en 12 uur.

Michiel: “Heel lang was er al wat aan het borrelen. Het bleek om koffie te gaan. Het borrelen zei mij; ga iets doen wat je met ziel en zaligheid kan brengen maar dan wel met een puur product. Dat wat je met een eigen tuch kan brengen dan ben ik in mijn element. Het werd mijn prachtige mobiele espressobar Piaggio. Caffe La Strada” Met ons mooie product, ervaren wij dat we verbinden door dat het met liefde en vrolijkheid wordt bereid. Dat maakt mij dan weer heel vrolijk.

De Twist

Naast zijn drive voor dit mooie product klopt zijn hart ook op een andere plaats. Namelijk een totaal andere die je niet zo 1,2,3 verwacht. De TBS kliniek!

Vanuit MIchiel’s TBS hulpverleners achtergond heeft hij ervaren dat er behoefte en noodzaak is naar betere begeleiding van de patiënten die op verlof zijn. Na het zoveelste recente incident heeft hij een brandbrief door zijn kliniek gestuurd. Wat hier uitkwam was positief en verteld Michiel morgen in de uitzending van Master You radio tussen 11-12 uur.

Luister jij ook weer mee?

Comments are closed.