Sem Braan: “WFL is de beste organisatie op dit moment”

Morgen is het zo ver. Dan vindt in Hoofddorp de 2de editie van de World Fighting League plaats. Het kickboks evenement wat door niemand minder dan Melvin Manhoef wordt georganiseerd. Manhoef is in de vechtsport een grootheid. Hij heeft dan ook ongelooflijk mooie wedstrijden morgen op het programma weten te zetten. De klapper voor morgen is de partij tussen  Chahid Oulad El Hadj en Mohamed Kamhal. Verder zijn er 3 spectaculaire toernooien in de categorieën tot 95 kg, 70 kg en een damestoernooi tot 61 kg en vinden er 6 Superbouts plaats. Kortom een waar feestje voor het publiek.

 

Vanmiddag vond er in het sportcomplex Koning Willem – Alexander de weging en de persconferentie plaats. Daarbij was ook de Amsterdammer Sem “Semtex” Braan aanwezig. Hij werd door Manhoef opgebeld en gevraagd of hij als vervanger wilde vechten in een Superbout tegen Errol Koning. Braan accepteerde de uitnodiging en zal morgen dus in de ring stappen tegen zijn vriend Errol Koning. De laatste keer dat ze tegen elkaar vochten won Braan.

 

De mannen van Wedstrijdritme zullen morgen tijdens het evenement aanwezig zijn. Het belooft een groot spektakel te worden, die de vechtsport weer positief op de kaart zal moeten brengen.

 

Na afloop sprak Wedstrijdritme verslaggever Raoul El Ouni met een zeer relaxt ogende Sem Braan.


More Berichten for Show:

Comments are closed.