Singer-songrwiter Marika Hackman opent Paradiso voor The Antlers

Zwoele folk omarmt door aanstekelijke melodieën. Het liefdeskindje van Nico & Joanna Newsom. Folk opnieuw gedefinieerd. Zomaar wat quotes uit de Engelse pers die gaan over singer-songwriter Marika Hackman en haar fascinerende en indringende liedjes. Na drie prachtige EP's te hebben uitgebracht, komt op 16 februari 2015 haar lang verwachte debuutalbum 'We Slept At Last' uit.

 

Marika Hackman begon haar muzikale carrière in 2012 met als basis de nu-folk, een genre dat haar van jongs af aan grijpt. Ze heeft er echter een wat donkere en melancholische twist aan gegeven. Deze benadering en haar opvallende stem hebben geleid tot een terugkerend maar continue doorontwikkeld geluid, dat duidelijk herkenbaar en authentiek is en waarin de schoonheid van de songs in volle sterkte schittert. In Kunst & Cultuur belt presentatrice Amber Roner met deze talentvolle singer-songwriter.

 

Op 3 oktober is Marika Hackman als support act voor The Antlers te zien in Parardiso, Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.marikahackman.com.

Comments are closed.