Sofie Letitre sluit najaarstour af in Sugarfactory

Komende vrijdag is de Sugarfactory het podium voor het allerlaatste optreden in de najaarstour van Sofie Letitre. Het debuutalbum Back where we come from van deze Utrechtse singer-songwriter is minstens zo bijzonder als haar naam doet vermoeden. Voor zij de studio induikt voor haar tweede album zal zij op 22 november een spetterend optreden geven met voltallige band. En je maakt kans op twee kaarten.
In Je Moeder op maandag vertelt Sofie wat je kunt verwachten en biecht ze op wat ze dit weekend met haar laatste geld gedaan heeft.

Interview: Sofie Letitre over de afsluiter van haar najaarstour in de Sugarfactory

Natuurlijk vertelt Sofie ook wie ze is, hoe ze vroeger was en waarom ze haar eigen muziek omschrijft als donkere popmuziek.

Interview: Sofie Letitre over haar muziek

Maar behalve haar debuutalbum en de optredens met haar eigen band en repertoire stortte ze zich ook op andere projecten. Zo bracht ze de single Change uit met drum & bass duo June Miller, ging ze een samenwerking aan met Thijs de Vlieger van Noisia en sloot ze zich aan bij Knalland, een Utrechts collectief uit Kanaleneiland. Met Knalland treed ze komende donderdag op in Den Haag. Daarnaast is ze een van de Ladies of the Lowlands, een initiatief van BNN That’s Live XL van Eric Corton. Met deze ladies is Sofie zondag te zien op het Songbird festival in Rotterdam

Interview: Sofie Letitre over haar andere muzikale projecten

Sofie Letitre live @Sugar Factory
22 November
Showtime: 21:00
Entree: 6 euro

Op Facebook kun je de Sugarfactory pagina liken en kans maken op twee kaarten voor vrijdag.

Meer informatie vind je op Facebook in het evenement en op de website van Sofie Letitre.

 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?