Speciale uitzending over Tantra, de onduidelijkheden hierover opgelost!

Zo meteen bij MasterYou in de uitzending een niet alledaagse tafelgast , in de zin van dat hij onderneemt op een onderwerp wat voor veel mensen (nog) niet alledaags is. Vandaag brengt hij daar verandering in Rakesh Mijling​ founder van de Art of Loving (41) is een bekende speler in de internationale conscious scene als event organisator, workshopgever, DJ en VJ. Vanochtend gaan we bij master You met hem in gesprek.
Als kind is hij opgegroeid met tantra en meditaties. Tegenwoordig draagt hij deze kennis over via events waar plezier en spiritualiteit hand in hand gaan. In 2007 ontwikkelde hij de Tantric Dance, waardoor mensen op een speelse en laagdrempelige manier kennis kunnen maken met Tantra op de dansvloer. Samen met zijn partner Elfriede van der Sanden organiseert hij jaarlijks het Tantra Festival Amsterdam. Zijn ambitie reikt echter verder.

In november vindt de eerste editie plaats van de Concious Experience Convention  plaats in de Rai. Geen standaard beurs met rijen stands, maar een unieke happening die draait om de beleving!

Master You zal daar ook aanwezig zijn met live uitzendingen en mooie gesprekken mende ondernemers daar aanwezig. Er zijn nog kaarten dus meld je aan.

Luister je zo direct mee tussen 11-12 Master You. Presentatie : Roeselien Wekker

Interesse in tantric dance? Klik dan hier

 

 

 

 

www.tantrafestival.amsterdam

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?