Springvossen 17 juni 2014 Over Liefde in de stad — De onzichtbare man

Uitzending terugluisteren?  

16.00   Jeldau Kwikkel, curator van het kunstproject Liefde in de Stad. Liefde in de Stad vraagt kunstenaars werken te maken die tijdelijk een plek in de openbare ruimte veranderen. Deze werken zijn als een gelukkige fout in het gestuctureerde weefsel van de stad en voor ze er vast deel van uit maken zijn ze weer verdwenen. Wat rest is de liefdevolle herinnering van het publiek, de toevallige passant die als een kind in de branding even op wordt getild. Alle projecten van de afgelopen acht jaar vanLiefde in de stad zijn nu samengebracht in een boek.

 

liefde in de stad 2006-2014
   
 16.30   Michiel Voet, beeldend kunstenaar en theatervormgever over zijn tentoonstelling De onzichtbare Man. Michiel Voet toont de foto’s die hij de afgelopen jaren maakte van Mohammed. Mohammed ontvlucht in 1992 de burgeroorlog in Algerije. Sindsdien verblijft hij illegaal in Nederland. De onzichtbare man toont studio-ensceneringen met Mohammed als hoofdrolspeler/figurant. Tot 20 juli te zien in Nieuw Dakota.

 


 

De onzichtbare man Michiel Voet
   
S P R I N G V O S S E N  wordt iedere dinsdag live uitgezonden vanuit de studio op de 4e verdieping van de OBA | Openbare Bibliotheek van Amsterdam. De uitzendingen zijn vrij toegankelijk voor publiek.

 

 

 

 

 

Redactie en presentatie: Robert van Altena

 

Techniek: Oscar van Oorschot + Vladimir Gojkovic

Contact en informatie:  Facebook  |  springvossen@gmail.com

 

 

Comments are closed.