Springvossen 20 juli | Piet Dieleman

15:00 – 16:00

Gast: Piet Dieleman, schilder.

In deze uitzending* spreekt Robert van Altena met Piet Dieleman over zijn werk dat te zien is in de groepstentoonstelling ‘Hallucinogenic‘ bij project space On the Inside ( t/m 8 augustus).

.

On the Inside is een nieuwe tentoonstellingsruimte naast het NDSM terrein. ‘Hallucinogenic’ is de eerste tentoonstelling bij On the inside. De tentoonstelling is samengesteld door schilder Koen Delaere.

.

.

.

*Deze zomer verschijnt er af en toe een nieuwe uitzending van Springvossen. Vanaf september wordt de reguliere wekelijkse programmering weer hervat.

.

De uitzendingen van Springvossen zijn terug te beluisteren via Soundcloud, Mixcloud en sinds enige maanden ook via iTunes, Podcasts en Spotify.

.

Afbeelding: Installatiefoto van de tentoonstelling ‘Hallucinogenic’ met rechts op de voorgrond een triptiek van Piet Dieleman.


.

Vorige uitzending: Beeldend kunstenaar Gijs Assmann.

Volgende uitzending: Schilder Toon Verhoef.

ALLE SPRINGVOSSEN-UITZENDINGEN


.

Eindredactie: Robert van Altena

Contact: springvossen@gmail.com

Springvossen op Facebook & Instagram

Radiotechniek: Jaun Farha


.

Muziek

Opening: ‘Variationen’, Op.27, II. Sehr schnell (1936) van Anton Webern door Michuko Uchida. Album: Schoenberg – Berg – Webern. Michuko Uchida en het Cleveland Orchestra o.l.v. Pierre Boulez (Philips, 2000)

Slot: ‘Raise Four’ Thelonious Monk, album ‘Underground (1968)’.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?