Stopera op Zondag

Stopera op zondag is hét radioprogramma over Amsterdamse politiek. Het brengt de dilemma’s uit het politieke hart van de stad naar de Amsterdammer toe. Vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam passeren alle denkbare onderwerpen die de gemoederen bezighouden de revue. Amsterdamse politici van vandaag en morgen gaan elke zondag tussen 13.00 en 14.00 met elkaar in discussie en bespreken actuele politieke thema’s. Of het nu gaat over de zorg, het coffeeshopbeleid, luchtvervuiling of een druk hostel in een rustieke buurt, Stopera op zondag gaat in op de kern van de problematiek en geeft inzicht in het politieke spel.

 

Elke week heeft Stopera op zondag een prikkelende, actuele column. Ellen Jacobs (directeur van MKB Amsterdam), Jan Hoek (gemeenteraadslid voor Groenlinks) en Floris Kreiken (promovendus Technische Bestuurskunde en voormalig duo-raadslid voor D66) wisselen elkaar af. Bijwonen? Heeft u zin om een uitzending van Stopera op zondag bij te wonen? Dat kan!

 

Elke zondag tussen 13.00 en 14.00 op de eerste verdieping van de Openbare Bibliotheek Amsterdam, Oosterdokskade 143. Terugluisteren? Uitzendingen zijn terug te luisteren via soundcloud.com/stoperaopzondag

 

Presentatie en redactie: Saskia Jonker (Het Financieele Dagblad) en Elisa Hermanides (Het Parool)

Redactie en techniek: Stefan Delgado.

Comments are closed.