Studenten Schoevers zetten zich in voor Stichting Plan Nederland

Because I am a Girl

Twaalf studenten van Schoevers in Amsterdam hebben in samenwerking met Stichting Plan Nederland – Because I’m A Girl, een evenement opgezet om geld in te zamelen voor deze stichting. Stichting Plan Nederland zet zich in om kindhuwelijken te voorkomen en bevordert de scholing van meisjes over de hele wereld.

Het evenement, dat Girls Who Run The World heet, zal op zondag 24 maart plaatsvinden in restaurant Dante, in Amsterdam. De studenten moesten met een budget van nul euro toch een evenement opzetten en hebben dit met vele sponsoren voor elkaar kunnen krijgen.

Het evenement start om 20.00 uur. Tijdens dit evenement kunt u een modeshow, een veiling en een loterij verwachten. Alle opbrengsten zullen naar Stichting Plan Nederland gaan. “Er zal met een hapje, een drankje en veel gezelligheid geld in worden gezameld voor de stichting”, aldus een van de studenten.

Kaarten zijn nog verkrijgbaar, ook deze opbrengst zal in zijn geheel naar Stichting Plan Nederland gaan. Om kaarten te bestellen kunt u mailen naar: eventschoevers@gmail.com. U kunt hier ook terecht voor meer informatie.

Leave a Reply