Swipe je in een studentenkamer

Op woensdag 31 augustus wordt er een app gelanceerd die een einde maakt aan de moeilijkheden van het vinden en vullen van studentenkamers en de ellendig lange hospiteeravonden. Ook dit jaar weer is het voor studenten weer een uitdaging gebleken om een leuke kamer te vinden, maar daar komt nu verandering in. Het grote voordeel aan RoomEasy is dat je direct inzicht hebt welke mensen nog meer in het huis wonen en andersom ziet de verhuurder aan het profiel met wie hij te maken heeft. De app is gekoppeld aan je Facebook account, waardoor je in één oogopslag kunt zien of je gemeenschappelijke vrienden hebt met je toekomstige huisgenoot of huurder.

Heb jij, al swipend, een kamer gevonden die je leuk lijkt? Dan like je de kamer. Vindt de verhuurder jou ook een geschikte kandidaat en hij liket jou ook? Dan ben je een match en kun je chatten in de app en een afspraak plannen om de kamer te bezichtigen. Zonder dat er nog 14 andere geïnteresseerden in je nek staan te hijgen. Het beoordelen van de huurder begint nu in een eerder stadium dan tijdens het bezoek.

Maar hoe zit het met je privacy? Wat als je geen groot sociaal netwerk hebt? Sebastian geeft in Light antwoord op onder andere deze vragen.

 

 

 

Comments are closed.