Tenfold en Sterre Weldring op weg naar halve finale Mooie Noten

 

Mooie Noten is de Amsterdamse popsong competitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een begrip in Nederland, niet in de laatste plaats door de bijzondere podia waar de deelnemers kunnen spelen, met als hoogtepunt de finale in het Vondelpark Openluchttheater. Eerdere winnaars zijn Bixby, Shishani, Chris Kok, Lucas Hamming, Lake Montgomery en Lucky Fonz III. Onder de oud-deelnemers horen onder meer Case Mayfield en A Balladeer.

 

In samenwerking met GRAP Amsterdam, de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek, volgt Amber Roner in Kunst & Cultuur de komende vier weken de acht finalisten op weg naar die felbegeerde titel.  Waarbij er iedere week twee van hen live in de studio op de vierde verdieping van de OBA van zich laten horen.

 

Deze week was het de beurt aan Tenfold en Sterre Weldring om behalve liedjes te spelen ook bij Amber Roner aan te schuiven en te praten over hun muziek. Anniek Kamerink van de GRAP legt nog één keer uit wat Mooie Noten precies is en hoe groot de poel aan talent deze editie is. 

 

De halve finale van Mooie Noten is zondag 31 mei in de kleine zaal van Paradiso.

 

Tenfold – What we are running from

Sterre Weldring – Wrong

Tenfold – The foolish one

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?