The School of Life Amsterdam

The School of Life is in 2008 opgericht in Londen door denker Alain de Botton met als doel ons leven positief te beïnvloeden door het overbrengen van heldere ideeën voor het alledaagse leven. Klinkt als een goed idee, maar hoe ziet dat er in de praktijk dan uit? Gelukkig hoeven we daar niet meer voor naar Londen, want sinds 25 april is The School of Life ook geopend in Amsterdam.
Ook in Amsterdam willen oprichters Peter van Duinen en Laurens Knoop jou ideeën bieden die je geest aan het werk zetten. Je kunt diverse classes volgen die jou helpen om zelf het antwoord te vinden op vragen als: wat is voor mij de juiste baan? En, hoe kan een betere vriend voor iemand zijn? Maar The School of Life is meer dan alleen classes op de locatie Herengracht 215. Wacht dat je van het volgen van een lezing in één van de Amsterdamse kerken?

 

In Amsterdam Light vroeg Sander aan Laurens hoe hij tot het besluit gekomen is om The School of Life Amsterdam te starten. En zou Laurens zelf niet ook één van de classes moeten volgen?

 

Comments are closed.