Theatermonoloog Aisha van Massih Hutak 5 mei in premiere

De Tolhuistuin is een culturele vrijplaats voor alle vormen van kunst, geworteld in de gemeenschappen van Noord, open voor heel Amsterdam. De programmering is divers: artistieke disciplines, publieksgroepen en deelnemende kunstenaars lopen dwars door elkaar. Een betere plek voor zijn theaterdebuut had multitalent Massih Hutak zich niet kunnen wensen. Zijn monoloog Aisha is niet alleen voor hem de eerste keer, maar ook voor actrice Verena Walian.
In gesprek met presentatrice Amber Roner vertelt Massih Hutak over zijn theatermonoloog, de première op 5 mei en de opening van de expositieruimte van Framer Framed in de Tolhuistuin.

Aisha is onderdeel van de openingsexpositie ‘Crisis of History’ geproduceerd door Framer Framed.

De Tolhuistuin
De Tolhuistuin opent deze week geleidelijk haar deuren, na de herinrichting van de gebouwen op het terrein. Het geheel verbouwde paviljoen aan het IJ bestaat straks uit verschillende zalen, expositieruimtes, café-restaurant Staal met ruim 200 zitplaatsen, twee dansstudio’s, een infobalie voor bezoekers van Noord, kantoren, werkruimtes en een terras aan het water. Aan het paviljoen grenst het park met de historische bomen, waar omheen vier kleinere gebouwen liggen met de kantoren en werkruimtes voor kunstenaars, architecten en designers.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?