Tom Noordhoff: “Ajax 1 is niet voor iedereen bestemd”

Welke voetballer droomt er nou niet van om te spelen voor Ajax 1. Tom Noordhoff hoorde een hele lange tijd bij de groep jongens die daarvan mocht dromen. Noordhoff, geboren in Haarlem en pas 20 jaar, speelde ruim 7 jaar bij Ajax. Vorig seizoen speelde hij 17 wedstrijden voor Jong Ajax, maar door de vele wisselingen in dat team belandde hij op de bank. Zittend op de bank dacht hij na over zijn verdere carrière. Hij besloot Ajax te verlaten zodat hij meer wedstrijden kon spelen en ervaring kon opdoen. Uiteindelijk kwam hij terecht bij Telstar. Sinds de start van het nieuwe seizoen van de Jupiler League werkt hij zijn wedstrijden af bij de club uit Velsen,

 

Gisteren stond er voor Telstar een thuiswedstrijd op het programma tegen FC Emmen. De eindstand werd 2-1 voor de Witte Leeuwen.Noordhoff speelde 90 minuten lang mee. Telstar klimt door de overwinning van gisteren van de laatste plaats naar plaats 15. De sfeer na afloop was daarom ook uitzinnig.De eerst volgende wedstrijd van Telstar is door interlandverplichtingen pas op maandag 14 september. De tegenstander is dan Jong Ajax. Dit moet een speciaal duel worden voor Noordhoff.

 

Na afloop sprak Wedstrijdritme verslaggever Raoul El Ouni met Tom Noordhoff over waarom hij bij Telstar is gaan spelen en waar hij naar toe wilt gaan met zijn carrière:

 

Ook sprak Raoul El Ouni na afloop met de trainer van Telstar Michel Vonk over onder andere Tom Noordhoff en de aankomende wedstrijd van 14 september uit tegen Jong Ajax:

Comments are closed.