Trotter nu reeds onvoldoende?

Op het Rembrandtplein is nabij de trotter, zo noemt men het strak vormgegeven 'verkiezingspostersbord', opeens ook de traditionele versie uit verleden tijden weer opgedoken. Hufterproof, stalen steigerpijpen met een betonnen voetstuk en witte houtenborden waarop maar raak kan worden geplakt.

 

Voldoet de trotter-versie nu al niet meer aan de verwachtingen? Alle partijen staan keurig op nummer in de rij gepresenteerd. Is er sprake van een verkeerde investering? AmsterdamFM deed even een kort belrondje. De woordvoerder van Trotter heeft er inmiddels ook kennis van genomen. Het waarom is hem nog niet bekend. Wel zegt hij: 'Wij hebben er geen last van.' De gemeente Amsterdam huurt bij hen de borden en laat ze op aangegeven plaatsen in de stad plaatsen. Bureau verkiezingen, verantwoordelijk voor alles rond de verkiezingen geeft ons het antwoord op de vraag, 'voldoen de trotters niet?' 

 

Er zijn politieke partijen die hebben laten weten dat er mensen zijn die willen plakken. En toen is besloten om in de stadsdelen 3 plekken aan te wijzen met 2 borden waarop men de eigen posters kan aanbrengen. Waar komt de Trotter vandaan? Trotter is een jonge onderneming, opgericht door Image Building. Image Building is als grondlegger van het aluminium buizenframe sinds 1990 actief op de markt van de tijdelijke buitenreclame in Nederland. Reeds in 2008 is zij begonnen met de eerste ontwikkeling van de Trotter. Hiermee heeft Image Building opnieuw een fundamentele verandering teweeg gebracht, namelijk het ïndustrialiseren van de tijdelijke buitenreclame.

 

(bron:trotter.eu)

Comments are closed.