Try-out nieuwe show Pepijn Schoneveld in het Perron

In het seizoen 2015/2016 zal Pepijn Schoneveld met zijn nieuwe voorstelling Morgen klaart het op de theaters van Nederland rond gaan, maar hij start met een try-out 30 januari in Het Perron. De regie zal in handen zijn van Gijs de Lange. En Jurrian van Dongen zal opnieuw de liedteksten schrijven.

 

In Kunst & Cultuur sprak presentatrice Amber Roner met Pepijn Schoneveld over deze nieuwe voorstelling en speelde hij een liedje live.

 

De try-out van Pepijn Schoneveld is 30 januari om 21uur te zien in het Perron en op 12 mei in Theater Bellevue.

 

Morgen klaart het op
Na zijn goed ontvangen eerste avondvullende show Meneer Jongetje, keert Pepijn terug met een hoopvolle tweede show Morgen klaart het op. Het jongetje is een meneer geworden. Een meneer die niet gemaakt is voor de 21ste eeuw. Hij is gemaakt om in een berenvelletje voor z’n grot te zitten. En boegoeboegoe te roepen. Nu ligt hij thuis op de bank met al zijn oerinstincten en overlevingsmechanismen. En allemaal gedachten die niet thuishoren in dat Neanderthalerkoppie. Hij moet een nieuwe manier vinden om in deze jungle van auto’s, telefoons en boze mensen te overleven.
En dan klaart het op. Echt.

Comments are closed.