Vacature audiotechnicus

Heb jij een opleiding gedaan in audiotechniek of op de een andere manier kennis over opgedaan, en zoek je werkervaring?

Dan is AmsterdamFM iets voor jou!

Vanuit Boekhandel Scheltema aan het Rokin, een studio in de Waalse Kerk en het Allard Piersonmuseum verzorgt AmsterdamFM dagelijks cultuurprogramma’s met spraakmakende gasten.

Wij zijn op zoek naar (parttime) technici die ons team komen versterken. Technici die de dagelijkse programmering technisch ondersteunen en zo hun talenten verder ontwikkelen.

Dus, wie zijn wij?

Wij zijn een broedplaats voor mediatalent. Veel radiomakers die bij AmsterdamFM beginnen, komen uiteindelijk terecht bij professionele mediabedrijven. Bij ons is het mogelijk je kwaliteiten te ontwikkelen door praktijkervaring op te doen, samen te werken met een divers team van redacteuren en met hen nieuwe uitdagingen aan te gaan.

En wie ben jij?

Iemand met aanleg en belangstelling voor techniek. Je bent bezig met een (audio)technische studie, of hebt anderszins veel kennis over audiotechniek opgedaan. Kennis van computernetwerken (linux, windows) is handig. Je wilt ervaring opdoen op de werkvloer en bent bij voorkeur enkele dagdelen in de week beschikbaar.

Wat ga je zoal doen?

  • Programma’s ‘schuiven’
  • Het ondersteunen van het hoofd techniek met onderhoud aan de audio- en computerapparatuur
  • Ervoor zorgen dat onze programma’s op het juiste moment online zijn en (een selectie daarvan) in de ether op Salto Radio
  • Het verzorgen van locatie-uitzendingen
  • Editten en monteren van programma’s
  • Opschonen en bijhouden van onze muziekdatabase
  • Zorgen dat AmsterdamFM nóg mooier klinkt!

Ben jij de persoon die we zoeken? Laat het ons weten via hoofdredacteur@amsterdamfm.nl.

Let wel: dit is een vrijwilligersfunctie. Helaas zijn wij als vrijwilligersorganisatie niet in staat een salaris te betalen. Wel bieden we je een schat aan ervaring in een gezellige werksfeer met allemaal zeer gemotiveerde collega’s!

Voor alle functies geldt:

AmsterdamFM vraagt -na een proefperiode- aan alle medewerkers een maandelijkse (opleidings)bijdrage van €12,50. Studenten betalen €7,50.

Comments are closed.