Vacature social media/webmanager

Ben jij een Social media-enthousiasteling ? Vind je het leuk om content te bedenken voor een Facebookpagina, Twitter, Instagram, TikTok en noem maar op?

Vind je het daarnaast ook leuk om een website te onderhouden? Zoek je een plek waar je daarin ervaring kunt opdoen?

Dan is AmsterdamFM iets voor jou!

Vanuit Boekhandel Scheltema aan het Rokin, het even verderop gelegen Allard Pierson Museum en een studio in de Waalse Kerk, verzorgt AmsterdamFM uiteenlopende cultuurprogramma’s met spraakmakende gasten.

Wij zijn op zoek een Social media-expert die ons team komen versterken. Iemand die pakkende content bedenkt voor onder meer onze Facebookpagina, ons Twitter- en Instagramaccount.

Dus, wie zijn wij?

Wij zijn een broedplaats voor mediatalent. Veel vrijwilligers die bij AmsterdamFM beginnen, komen uiteindelijk terecht bij professionele mediabedrijven. Bij ons is het mogelijk je kwaliteiten te ontwikkelen door praktijkervaring op te doen, samen te werken met een divers team van redacteuren en met hen nieuwe uitdagingen aan te gaan.

En wie ben jij?

Iemand met een creatieve geest. Je vindt het leuk om verrassende, leuke, innovatieve en pakkende content te bedenken om zo veel volgers te genereren. Kennis van WordPress is een pré. Je wilt ervaring opdoen en kunt bij voorkeur iedere dag content plaatsen. Creatieve content die je zelf bedenkt, maar ook content die onze programmamakers en podcasters aanleveren. Jij ondersteunt, coördineert en adviseert en zorgt ervoor dat dit alles op een creatieve en effectieve manier op onze Socials terechtkomt.

Wat ga je zoal doen?

  • Je bedenkt pakkende content voor de verschillende Social Mediakanalen
  • Je ondersteunt en adviseert programmamakers en redacteuren in het plaatsen van content op de verschillende kanalen
  • Je zorgt ervoor dat luisteraars weten wanneer welke programma’s op de radio zijn
  • Je houdt onze website up to date
  • Je zorgt ervoor dat AmsterdamFM niet alleen mooi klinkt maar er ook mooi uitziet!

Ben jij de persoon die we zoeken? Laat het ons weten via hoofdredacteur@amsterdamfm.nl.

Let wel: dit is een vrijwilligersfunctie. Helaas zijn wij als vrijwilligersorganisatie niet in staat een salaris te betalen. Wel bieden we je een schat aan ervaring in een gezellige werksfeer met allemaal zeer gemotiveerde collega’s!

Voor alle functies geldt:

AmsterdamFM vraagt -na een proefperiode- aan alle medewerkers een maandelijkse bijdrage van €12,50. Studenten betalen €7,50.

Comments are closed.