Pedoseksueel Sytze van der V.: “Robert Flos liegt”

Pedoseksueel Sytze van der V. is boos over uitspraken van Robert Flos, fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD. Flos zegt in Metro dat Van der V. zich herhaaldelijk niet hield aan de voorwaarden die de rechter na zijn celstraffen aan hem oplegde. Sytze van der V. reageert tegenover radiozender AmsterdamFM furieus: “Mij zijn er geen voorwaarden bekend, sterker nog: sla er het arrest van het hof op na: er is niets over voorwaarden te vinden!”

Gerenommeerd raadslid in de hoofdstad, VVD-er Robert Flos, haalt in Metro uit naar gloednieuwe Amsterdammer Sytze van der V.. Flos stelt dat: “Van der V. vaak met geweld heeft gedreigd. Nu hij in Amsterdam woont, maak ik mij dus zorgen”. Wel vindt Flos dat “veroordeelde pedoseksuelen na hun straf net als andere criminelen recht hebben op een tweede kans.”

Van der V. reageert verbolgen: “Dat ik vaak met geweld gedreigd zou hebben. Wanneer dan? En tegen wie dan wel? Meneer Flos zou er goed aan doen een toontje lager te zingen. Voor mijn gevoel maakt hij zich nogal belachelijk met zijn uitspraken. Probeert Flos soms een mini-Teeven te worden?”
Ook vindt Van der V. het jammer dat “Metro een persoon als Flos ongegeneerd laat liegen over mensen en ongeverifieerde uitspraken laat doen.”

Pedoseksueel Sytze van der V. zwerft sinds zijn vrijlating al vier jaar door Nederland. Afgelopen vrijdag maakte hij op deze zender bekend dat hij nu dan eindelijk een vast adres heeft gevonden, en wel een flat in de Amsterdamse wijk Slotervaart. Burgemeester Van der Laan liet eerder te weten open te staan voor de komst van de ex-gedetineerde.

 

Leave a Reply