Van WETEN naar DOEN met Peter Faijdherbe bij Master You

We hebben er nu al zin in het gesprek met Peter Faijdherbe as vrijdag bij #masteryou. Waarom? Omdat we allemaal tegen dezelfde dingen aanlopen als mens en als ondernemer. We WETEN heel veel maar het vervolgens ook omzetten in concrete stappen naar DOEN is een tweede.

Dit gaat een stapje verder dan van durfen naar doen dit gaat van weten naar doen en dat is nu net even wat anders. As vrijdag in de uitzending live tussen 11-12 uur bij AmsterdamFM
 
Peter Faijdherbe, 42 jaar, met een liefde voor transformatie en leiderschap , afgestudeerd change-managment en meer dan 15 ervaring als ondernemer en directeur binnen verschillende productieorganisaties.
 
Peter helpt ondernemers 30% aan tijd te besparen, te groeien en het behalen van betere resultaten. Dit doet hij door samen met de ondernemer te bepalen wat de juiste koers is, zijn bewustzijn verder te ontwikkelen en meer verbinding te creëren met de omgeving waarin de ondernemer werkt.
Het grote voordeel van het volgen van zijn programma is dat prioriteiten helder worden, je niet langer meer wordt geleid door de waan van de dag en weer zelf weer grip krijgt op je eigen agenda. Dit alles zal leiden tot meer rust, voldoening en verbinding met dat gene wat voor de ondernemer belangrijk is.
Luister je as vrijdag mee?
Presentatie in handen van Roeselien Wekker

Comments are closed.