Vandaag live amateurvoetbal bij Amsterdam FM

Geen sportprogramma vandaag op Amsterdam FM, maar wel live amateurvoetbal tussen de lopendeĀ  programmering door. Twee Amsterdamse ploegen strijden vandaag volop mee om de prijzen:

 

Vanaf Half 3: Blauw Wit Amsterdam – DHC. Keert het roemruchte Blauw Wit Amsterdam na zes jaar weer terug in de Hoofdklasse? Daarvoor moet het in twee rondes (twee keer een thuis- en uitwedstrijd) afrekenen met een paar pittige tegenstanders. Vandaag begint Blauw Wit aan de zware rit met een thuiswedstrijd tegen de Delfia Hollandia Combinatie (kortweg DHC) uit Delft. Zondag volgt de return in Zuid-Holland.

Verslag: Bert Ponsen

 

Vanaf Zes uur: Finale Districtsbeker West 1: Montfoort – FC Chabab. Voor het eerst in vijf jaar (Turkiyemspor in 2007) staat er weer een Amsterdamse club in de finale van de districtsbeker. Tegenstander en gastheer is Montfoort, dat weliswaar een klasse hoger speelde, maar dit seizoen al is gedegradeerd. Mocht Chabab de cup pakken, dan volgt er over enkele weken nog een aantal wedstrijden om de landelijke amateurbeker.

Verslag: Hafid Eddaoudi

Leave a Reply