Veel amateurvoetbal bij Amsterdam FM Sport

Amsterdam FM Sport neemt u aanstaande zondag weer mee langs de velden van het topamateurvoetbal. Vanaf twee uur krijgt u bij ons voorbeschouwing, verslag, analyse en interviews behorende bij:

AFC – Haaglandia AFC steekt in goed vorm. In de competitie boekte het de afgelopen weken overwinningen op Achilles ’29 en HSC ’21. Afgelopendinsdag ging het in het toernooi om de KNVB Beker net aan ten onder tegen Jupiler League club FC Den Bosch. Kan het de goede lijn voortzetten tegen het tegenvallend presterende Haaglandia? (Verslag: Thijs van den Berg)

Pancratius – Blauw Wit Amsterdam Rekenen we Badhoevedorp voor het gemak tot Amsterdams grondgebied, dan spreken we hier van een heuse derby. Pancratius diet het uitstekend in 1A en staat met negen punten uit vier op een gedeeld tweede plek. Blauw Wit was vorig seizoen de beste Amsterdamse ploeg in deze poule, maar heeft na het vertrek van een groot aantal spelers lastig: slechts vier punten uit vier wedstrijden. (Verslag: Bert Ponsen)

DWV – VVIJ DWV verraste zondag in de Derby van Noord door De Dijk in eigen huis te verslaan: 1-2. Dat moet de opmaat gaan vormen voor een stijging naar de middenmoot van de Zondag. Tegenstander VVIJ deed het vorig seizoen aardig met een periodetitel, maar kwam dit seizoen met 5 punten uit 4 wedstrijden stroef uit de startblokken. (Verslag: Bob Mans)

Verder natuurlijk een uitgebreide analyse van Ajax-Twente van zaterdagavond. Aanstaande zondagmiddag vanaf 2 uur op 106.8 FM (Kabel:103.3 FM) of via www.amsterdamfm.nl. Presentatie: Bert van Galen. Techniek: Arjen Bos.

 

Leave a Reply