Vermiste man gezocht

Sinds zaterdag 3 november wordt de 61-jarige Hans Nolte uit Diemen vermist. Nolte is zaterdag voor het laatst gezien door zijn buren. Het is bekend dat hij zaterdag aan het begin van de middag nog boodschappen heeft gedaan bij de Jumbo in Diemen-Zuid. Daarna is niets meer van hem vernomen.
Maandag 5 november verscheen Nolte niet op zijn werk. Hij is zaterdag waarschijnlijk vertrokken met zijn auto, een donkerblauwe Citroën Xsara Picasso met kenteken 46-NT-VJ. Nolte is 1.82 m. lang, mager, heeft een korte grijze baard, bruin haar en blauwgrijze ogen. Hij droeg vermoedelijk een lichtgekleurde jas.

Hans is in goede gezondheid en zowel de politie als zijn vrouw en zoon tasten vooralsnog in het duister over waar hij is gebleven of wat er is gebeurd. Gevreesd wordt dat hij is gaan wandelen en daarbij een ongeluk heeft gehad. Nolte wandelt vaak in de buurt van Diemen, Weesp, Twiske of het Naardermeer.

Mensen die Nolte of zijn auto hebben gezien op zaterdag 3 november of daarna, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?