Parooljournaliste Hiske Versprille wordt de nieuwe restaurantrecensent voor de rubriek Proefwerk van de krant. Zij volgt daarmee de vermaarde culinair recensent Johannes van Dam op, die vorige maand overleed. Het Parool benadrukt niet op zoek te zijn gegaan naar ‘Een nieuwe Van Dam’ maar naar de beste restaurantrecensent. Versprille werkt pas anderhalf jaar bij de krant maar heeft in korte tijd drie culinaire rubrieken gemaakt en veel over eten geschreven.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.