Vijfkoppige drugsbende aangehouden tijdens grootschalige actie door Politie

De Nationale Politie heeft gisterochtend op verschillende plekken in de stad een drie uur durende actie verricht. Doel: het aanhouden van vijf verdachten. Drie van hen staan in de Top 600. En: de missie slaagde. Glansrijk.
Van tien tot drie (overdag) waren meerdere rechercheteams in de weer. De huizen en auto’s van alle verdachten zijn doorzocht. Deze zijn allen tussen de twintig en de drieënvijftig jaar oud. Ze worden verdacht van het in georganiseerd verband produceren van drugs.

Twee verdachten werden met hulp van het arrestatieteam aangehouden in hun auto, de auto’s van alle opgepakten werden grondig doorzocht. Een andere verdachte werd door het arrestatieteam gearresteerd in zijn woning aan het Ambonplein. De laatste twee werden in hun woning aangehouden door agenten. In totaal werd in acht woningen gezocht naar de verdachten en naar bewijsmateriaal. Ook de auto’s van de verdachten werden doorzocht. In vrijwel alle woningen vonden de agenten verdovende middelen. Ook troffen zij weegapparatuur, telefoons, sieraden en geld aan. Deze spullen zijn in beslag genomen.

Het rechercheteam van de Top 600 had de verdachten al enige tijd in de gaten. Het onderzoek is nog niet afgerond en de politie sluit verdere aanhoudingen dan ook niet uit.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?