Vrouwen die ondernemen voor vrouwen | Laatste uitzending Master You voor zomerstopje

Het is de laatste uitzending van Master You voor we met een ienie-mienie zomerstop gaan maar wees niet getreurd want tot die tijd worden eerder uitzendingen gewoon herhaald.

Vandaag tussen 11-12 uur staat deze laatste uitzending in het teken van

  1. Vrouwen die ondernemen voor vrouwen juist hierom is dit een interessante uitzending ook voor mannen

  2. en de finale van de pitchcontest van de startups van de HVA Minor ondernemerschap.

Vandaag een vrouwenuitzending bij Master You! Waarom een uitzending met alleen maar vrouwen die ondernemen voor vrouwen? Die vraag stelden wij onszelf meerdere malen. Het gaat er niet om dat vrouwen zwakker zijn en extra hulp in ondernemen nodig hebben. Het gaat meer om hetgeen voor staan wordt overgebracht namelijk; die krachtige vrouwelijk intuïtie!

In onze (nog steeds) mannencultuur wordt deze intuïtie nog veel te veel weg gerationaliseerd. Onze drie tafelgasten van a.s. vrijdag willen hier meer bewustwording op zetten. Niet alleen voor de vrouwen maar ook voor de mannen!

Daarom mannen : luister zo van 11-12 uur naar Master You en kijk eens of we wat van deze vrouwen kunt leren.

Ondernemer 1

Eva Mangal is Online Medium, health & business coach.
Slechts anderhalf jaar geleden deelde zij haar grootste geheim met 5000 mensen op Facebook.
Dat ze, naast succesvol coach, ook een medium is. Eind vorig jaar gaf ze haar eerste boek ‘De Waarheid’ uit en bloeit haar bedrijf als nooit te voren. Ze schrijft o.a. dat zij door volledig eerlijk te worden naar haarzelf, haar depressie heeft overwonnen.
15 juni lanceert zij haar online programma: Creëer jouw mooiste jaar! Om vrouwelijke ondernemers te leren werken vanuit hun intuïtie/Spirits. In haar online shows doorbreekt zij taboes over werken met je vrouwelijke intuïtie.

Ondernemer 2

Audrey Soekhradj gebruikt haar talent als HR Manager en schrijver onder andere om competentie versterkende tools te ontwikkelen. Ze gelooft dat als jij jouw focus legt op waar je goed in bent, je veel krachtiger overkomt in je werk maar ook als mens. Behalve in Europa inspireert zij ook vrouwen met haar boeken uit de serie Inspirerende Vrouwen in Canada, Amerika, Brazilië, India, Australië, Japan, Mexico en Groot Brittannië.

Voordat Audrey ondernemer werd heeft ze 15 jaar bij ING gewerkt waarin zij heeft bijgedragen aan het opzetten van een loopbaanadviescentrum en aan diverse afdelingen leiding heeft gegeven en gereorganiseerd.

Ondernemer 3

Energetisch Coach Sonja Zuidema begeleid vooral met sensitieve vrouwen in hun persoonlijk proces.
Ze lopen vast in hun emotie en er ontstaan vaak fysieke klachten. Ze voelen zich veelal gevangen in zichzelf en weten dat het anders kan, maar niet hoe? Ze leven vanuit het hoofd en weten dat het gevoel mag gaan spreken. Samen kijken ze wat er speelt en wat er mag veranderen in hun leven. Zodat er meer ruimte ontstaat voor wie ze zijn. Ze krijgen inzichten op alle vlakken van het leven. Ze worden bewust van hoe ze nu in het leven staan, waar ze naar toe willen en wat ze daarvoor kunnen doen.

Zo direct tussen 11-12 uur Master you de laatste voor een korte zomerstop.

Ook de finale van de HVA Minor ondernemerschap met in de jury

Twee vrouwen natuurlijk: Tessa Veerman van Starters 4 communities en Anne Kien van Motivatio

Master You is een programma wat is ontwikkeld en wordt gepresenteerd door Roeselien Wekker van Pitch You! en Master You

Comments are closed.