ANDRIES: “Vallen en opstaan met de beats van Weiss”

Eens in de zoveel tijd komt er een nummer voorbij waar je heel vrolijk van wordt… Een goede vriendin van mij was laatst een weekend partyen in Berlijn. Berlijn, voor mij de stad waar het op dit moment allemaal gebeurt als het gaat om de underground dancescene, het mekka voor jongens zoals ik. Terwijl ik rustig op mijn studentenkamertje,onder het genot van een lekker koud biertje, een dj – setje in elkaar aan het draaien was, werd ik gebeld door die vriendin: “DRIES!!! Nu je laptop aanzetten en typ Weiss – My Sister in”. Dus zo braaf als ik ben, typ het nummer in en begin te luisteren. Met mijn oren gespits hoor ik de eerste klanken mijn trommelvliezen raken en nog geen seconde later gingen mijn armen al de lucht in, wat een heeerlijke beat..

 

 

Deze heerlijke diepe bassline die wordt geproduceerd door de jonge Engelse dj Weiss, krijgt nog meer kracht door de funky vocal die voorbij komt..  Een simpele vocal die niet verder komt dan 'I said Sister' maakt het perfect af, maar soms is simpel meer dan genoeg. Tegenwoordig moet alles zo ingewikkeld, met van alles te veel. Weiss houdt het makkelijk en misschien daarom is het wel zo'n heerlijk nummer! 

 

 

Check hier mijn top vijf voor deze week:

5. Kiki & Sasse – Choc Latte 

4. Discosure & Friend Within – The Mechanism 

3. Purple Disco Machine – Street Life

2. Lukas & Lrusse – Squash 

1. Weiss – My Sister (Original Mix)

 

Uiteraard zijn deze nummers ook te beluisteren op AmsterdamFM

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?