Wereldberoemd onder de Surinamers, Raul Neijhorst bij Master You

Morgen een zeer leuke groep met mensen bij elkaar in het programma Master You radio. een nieuwe seizoen met interessante ondernemers en hun verhalen. Deze keer wordt de uitzending geheel in elkaar gezet door Surinamers. Roeselien Wekker die het programma presenteert zag haar draaiboek vanochtend en bedacht zich; deze uitzending bestaat geheel uit Surinamers!

De fotograaf Raul Neijhorst de tafelgast van de week is Surinaams, de techneut Irvin Appiah (die vorige week ook kwam pitchen in de uitzending) is Surinaams/ Ghanees, Henk Bankboord de ondernemer die morgen komt pitchen in het vaste onderdeel Pitch You! is Surinaams en Roeselien, de presentatrice van Master You is Surinaams/ Nederlands.

Dat sluit dan ook mooi aan bij het thema van deze week en dat is : Succes en jouw culturele achtergrond.

Elke week praten we in Master You over drie belangrijke pijlers voor ambitieuze professionals, namelijk; ondernemerschap, ambitie en persoonlijke ontwikkeling en in dit nieuwe seizoen is het format weer een beetje aangescherpt.

  • meer dynamiek
  • betere muziek
  • verbeterde interviews met meer tijd en meer diepgang

Wat hetzelfde is gebleven is dat we bij Master You in gesprek gaan met ambitieuze professionals  binnen een thema die linkt met persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de uitzending, elke vrijdag van 11-12 uur voorzien de ambiteuze professionals jou van waardevolle kennis en ervaringen.

Morgen is onze tafelgast Raul Neijhorst, portret fotograaf en uitgever van de twee boeken Suriname Beken(d)t

Suriname Beken(d)t met onthullende portetten en verhalen van 75 + 75 Surinaamse sterren. Samen goed voor 150 Surinamers uit voornamelijk Suriname en Nederland, maar ook Sulebrities uit Amerika, Engeland, Frankrijk, Curaçao, België, Duitsland, Spanje en Italië geven hun geheimen bloot aan de fotograaf. Wij bij Master You zijn benieuwd naar e verhalen van deze bekende Suri’s maar ok naar zijn eigen verhaal.

Luister je mee?

Morgen van 11-12 uur en elke maandag in de herhaling van 11-12 bij AmsterdamFM

Presentatie: Roeselien Wekker | Public speaking & pitch expert

 

Tafelgast Raul Neijhorst: 

Raul Neijhorst (1981), is een mensenfotograaf in hart en nieren. Geboren en opgegroeid in Suriname, kwam hij in 2000 voor een studie technische natuurkunde aan de TU Delft naar Nederland. Tijdens zijn studie raakte hij besmet met het fotografievirus en sindsdien fotografeert hij mensen in de breedste zin des woords. Portretten, newborns, zwangerschapsshoots, bruidsreportages, commercials, fashionshoots en veel meer. Hij heeft nationaal en internationaal diverse prijzen en awards mogen winnen en is drager van de EFiap/b onderscheiding. Kroon op zijn werk zijn de twee onlangs uitgebrachte fotoboeken: Suriname Beken(d)t met onthullende portetten en verhalen van 75 + 75 Surinaamse sterren.

Comments are closed.