Win twee vrijkaarten voor filmavond in het EYE!

De eerste editie van Week van de Stad met het thema ‘Amsterdam waterstad’ is vandaag gestart tot en met 10 november. Een week met vele activiteiten om de stad te vieren maar ook een spiegel voor te houden. De organisatie Stad Forum en een groot aantal partners concentreert zich in deze editie op Amsterdam als waterstad in samenwerking met een gastcurator. De gastcurator is journalist en waterexpert Tracy Metz.

Tracy Metz is morgen aanwezig bij de live uitzending Ritme van de Stad tussen 17.00 en 18.00 op de eerste verdieping van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Stad-Forum biedt twee vrijkaarten voor de filmavond in het EYE van a.s. zondag 10 november. Wil jij kans maken op deze vrijkaarten? Dat kan! Hoe?

Bedenk en stuur een creatieve vraag omtrent het thema ‘Amsterdam waterstad’ voor dinsdag 5 november 16.00 naar redactie@amsterdamfm.nl. De leukste vraag stellen wij aan Tracy Metz en wordt tevens beloond met twee vrijkaarten.

Meer informatie over de Week van de Stad, ga naar www.weekvandestad.nl of luister morgen tussen 17.00 en 18.00 naar Ritme van de Stad op AmsterdamFM. Of neem plaats in het publiek tijdens de uitzending!

Leave a Reply