Yana Timina in topvorm op NK tafeltennis

Yana Timina vertelde vorige week in Wedstrijdritme niet te willen weten tegen wie ze moest spelen tijdens de NK tafeltennis in Zwolle. Dit weekend bleek dit bijgeloof geholpen te hebben want Timina vertrok vanuit Zwolle met drie medailles. Waar we ons vorige week nog afvroegen of meespelen op alle drie de onderdelen niet wat te veel van het goede was bewijst Timina ons ongelijk.

Haar eerste medaille was meteen een gouden die ze behaalde in het mixed dubbelspel met Nathan van der Lee. In de finale werd in drie games gewonnen van Jamshid Sedigh en Vera van Boheemen. (11-8 11-5 11-6)

Ook de finale damesdubbel werd gespeeld door Yana Timina samen met de hele jonge Tanja Helle. Ook deze eindstrijd werd gewonnen door de dames uitkomend voor TTV Amsterdam.  Jacintha en Sanne de Hoop werden met 3-0 verslagen. (11-7 11-1 11-5)

In het enkelspel eindigde Timina als derde. Britt Eerland won de nationale titel nadat het maar net goed was gegaan in de wedstrijd tegen de dubbelpartner van Timina, Tanja Helle.

Beluister hieronder het gesprek in Wedstrijdritme dat Timina een week voor de NK had:

https://soundcloud.com/amsterdamfm/20160313-yana-timina-tafeltennis


More Berichten for Show:

Comments are closed.