Zakt het aandeel Ajax?

Weet je wat we gewoon moeten doen, straks bij de Gaypride. We duwen Frankie de Boer, de trainer van onze goddelijke zonen, in een wankel bootje en laten hem verplicht met ontbloot bovenlijf over de k-anaalparade dobberen. Zo zullen we zien hoe hij zich motorisch verhoudt tegenover de feestende lesbo's en gays in de grachten. Onsportief zijn ze he, Frankie.
Is het een dorpsrel of moet De Boer aan de schandpaal. Hij heeft publiekelijk, want voor de tv, homoseksuelen beledigd. Hij werkt voor een branche die zeer homo-onvriendelijk is. Dat is ernstig. Een beetje homo gaat niet voetballen en komt niet uit de kast want dan durft niemand meer te douchen samen en een stuk zeep laten vallen.
Frank de Boer is een homo, om het eens bij een tegenwoordig scheldwoord te houden.
Het COC vraagt excuses van de trainer.
Gelukkig komt er nu FC Gay op de buis, een journalistiek en sportief programma over de verborgen homo in het voetbal.
Frank de Boer betreurt alle ophef over zijn uitspraak dat homo's ,,a-sportief'' zouden zijn. Toch blijft homoseksualiteit vaak een taboe. Ook bij ondernemers, een kwart van de kwart van de homo's blijft op het werk in de kast. Ook homo ZZP'ers kunnen beter in de kast blijven.

Bijna een kwart van alle homo- en biseksuele werknemers in het midden- en kleinbedrijf zwijgt over zijn of haar seksuele geaardheid. Tegelijkertijd denkt slechts negen procent van de werkgevers werknemers te hebben die hun geaardheid geheim houden. Dat blijkt uit onderzoek uit 2011 in opdracht van FNV en Company Pride Platform.

Vorig jaar zei de voorzitter van ZZP Netwerk Nederland ook dat homo ZZP'ers beter in de kast kunnen blijven. “Van louter openheid en goede bedoelingen kun je je bedrijf niet opbouwen, van verdiende omzet wel,” zei Helmers tegen de Telegraaf. “
Zou het aandeel Ajax zakken of steigen.
We wachten de maandagopening af.

 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?