Zondag Amsterdam FM Sport: Twee klassiekers en zaalhockey!

Van het veldhockey (winterstop) en het amateurvoetbal (afgelastingen) hebben we voorlopig even afscheid genomen, maar dat betekent niet dat er geen interessante uitzending op de rol staat van Amsterdam FM Sport. We zijn zondag aanwezig bij twee heuse klassiekers:

Ajax – Feyenoord is natuurlijk de klassieker in het Nederlands profvoetbal. De twee populairste clubs van het land bezetten niet de bovenste twee plaatsen, maar zijn beide nog volop in de race voor de landstitel. Wie verliest haakt voorlopig even af. (Aftrap: 14:30, Verslag: Arjen Bos)

Jumping Amsterdam is de klassieker in de Nederlandse paardensport. Jaarlijks komen de beste spring- en dressuurruiters van de wereld naar de RAI, waar het spektakel vrijdag al begonnen is. Amsterdam FM Sport brengt u verslag van de slotdag met de Grand Prix van Amsterdam.

Tot slot wordt de vierde speelronde in de Hoofdklasse Zaalhockey afgerond. De heren van Hurley spelen in Eindhoven tegen Rood-Wit en Oranje-Zwart. De dames van AHBC Amsterdam spelen in Heiloo tegen HDM en de Terriërs. Maar ook aan de Boelelaan wordt gehockeyd. De heren van AHBC Amsterdam spelen in eigen stad tegen Amersfoort en Den Bosch. (Verslag: Amber Roner)

Amsterdam FM Sport begint zondag om de gebruikelijke tijd van twee uur. Presentatie: Edwin Kleiss. Redactie: Gijs Vervliet. Techniek: Fransisca Verheij.

Leave a Reply