Zuur einde aan goed seizoen JOS Watergraafsmeer: “Lekkere taart, maar zonder kers”

JOS Watergraafsmeer weet dat het volgend seizoen weer in de Eerste Klasse uitkomt. Wat sneller dan gehoopt is er een einde gekomen aan het seizoen van de club uit Oost. Op een druilerig Sportcomplex Varkenoord gingen de Amsterdammers in de eerste ronde van de nacompetitie na penalties onderuit tegen de amateurs van Feyenoord. De strafschoppen waren nodig omdat JOS, na de 2-1 overwinning op Sportpark Drieburg eergisteren, de terugwedstrijd tegen Feyenoord met 2-1 had verloren.

Extra zuur voor JOS Watergraafsmeer is dat de Rotterdamse formatie eigenlijk voor spek en bonen aan de nacompetitie meedoet. De club trekt zich na dit seizoen terug uit het zondagvoetbal. We vroegen na de wedstrijd aan trainer Sander Middelbeek naar de teleurstelling in de kleedkamer en de instelling van de tegestander:

Volgens Middelbeek mag zijn ploeg tevreden terugkijken op het seizoen:

Middelbeek denkt dat zijn ploeg volgend seizoen weer meedoet voor promotie naar de Hoofdklasse.

Ook Zeeburgia, dat samen met JOS lang meestreed om de titel in de Eerste Klasse A, werd vandaag uitgeschakeld voor promotie naar de Hoofdklasse. OVer twee duels bleek het Leidse Boshuizen veel te sterk voor de ploeg van Mike Kolf. DWV dreigt daarentegen te degraderen naar de Tweede Klasse. De Noorderlingen, die volgend seizoen zijn gefuseerd met De Volewijckers, gingen in Heiloo met 1-0 onderuit tegen De Foresters. Aanstaande zondag is de return op Sportpark Elzenhagen.

 

Leave a Reply