ZZPer of ondernemer? Zie jezelf als merk!

Morgen bij #MasterYouRadio Personal branding expert Jikkie Has als onze tafelgast. Ze gaat in gesprek met presentatrice en pitch-expert Roeselien Wekker over hoe je een merk neerzet en jezelf hierin authentiek presenteert. Personal branding gaat over jezelf als merk gaan zien.

Dus wil je jouw merk neerzetten en jezelf profileren? Luister morgen dan tussen 11-12 u live naar @amsterdam.fm voor tips over #personalbranding en pitchen!

Ook te gast in de studio ambitieuzeling Claudio Fray , hij komt pitchen over zijn werk als #transformatiecoach

Zijn expertise ligt in het coachen van ondernemers en serieuze professionals om duurzame resultaten te creëeren op fysiek en zakelijk vlak. Met een achtergrond in Geneeskunde en Voeding & Diëtetiek bied hij wetenschappelijk onderbouwde coaching op het gebied van sport en voeding. Ook biedt hij vanuit zijn ervaringen als topsporter en coach de juiste mental coaching die nodig is voor het behalen van resultaat als ondernemer of serieuze professional. Een logische combinatie volgens Claudio: topsporters worden succesvol in alles wat ze doen. Daar zit een proces achter die je als ondernemer of professional ook kunt toepassen.

Comments are closed.