Zeeburgia: “Erg onzorgvuldig dat naar buiten wordt getreden met verhalen waarvan nog lang niet vaststaan of ze waar zijn.”

Naar aanleiding van een artikel in Het Parool is er op sociale media ophef ontstaan over "geruchten" rondom Zeeburgia-trainer Mike Kolf. De schrijver van het stuk, Wesley Meijer, schrijft na alle ophef vanmiddag op Twitter: “Voor de duidelijkheid: er loopt een onderzoek naar Zeeburgia. Er is nog niks bewezen."

 

 

Zeeburgia SV meldt in een verklaring op haar website: "Er is een bestuurlijk onderzoek gaande waaraan wij als Zeeburgia volledig meewerken. De politie heeft ons verteld dat dit onderzoek in gang is gezet op aangeven van een aantal oud-bestuursleden. Wij zijn over het onderzoek in gesprek met gemeente en politie en hebben afgesproken niet te communiceren vooruitlopend op de uitkomsten van dit onderzoek." Toch sprak AmsterdamFM in actualiteitenprogramma Ritme van de Stad telefonisch kort met voorzitter Marianne van Leeuwen. Het onderwerp werd van duiding voorzien door Bert van Galen.

Comments are closed.