Zondag a.s: Kampioenswedstrijd, feestwedstrijd en overlevingsstrijd

Amsterdam FM Sport staat zondag tussen 12:00 en 16:00 uur volledig in het teken van de edele voetbalsport. De meimaand is begonnen, dus de meeste knopen worden de aankomende weken doorgehakt. Wij nemen u mee van de bovenkant van de Eredivisie tot aan de onderkant van de Eerste Klasse.

Ajax – Willem II (12:30) Het zal u niet ontgaan zijn: Ajax staat op de drempel van het 32ste landskampioenschap. Winst tegen Willem II (wat tegelijk degradatie voor de Tilburgers betekent) is genoeg voor een groot feest in en (na de wedstrijd) naast de ArenA. Amsterdam FM Sport is live bij de wedstrijd,die al om half 1 begint (Verslag: Bob Mans)

De Dijk – VVIJ (14:00) De Dijk uit Schellingwoude weet al lang dat het kampioen is. De club uit Schellingwoude pakte de titel op 21 April en kan dat, samen met de promotie naar de Hoofdklasse, nu eindelijk vieren voor het eigen publiek. Wordt tegenstander VVIJ tijdens de feestwedstrijd  verslagen, dan bewijst De Dijk de Amsterdamse clubs in degradatiegevaar (DWV en Blauw Wit) ook nog eens een goede dienst. (Verslag: Bert van Galen)

Blauw Wit Amsterdam – Stormvogels (14:00) Blauw Wit Amsterdam verkeert van die twee in het grootste degradatiegevaar. De club uit Sloten moet zelfs bij winst in de laatste twee wedstrijden dit seizoen nog vrezen voor directe degradatie naar de Tweede Klasse. Zondag is Stormvogels uit IJmuidende tegenstander. (Verslag: Hugo Spreeuw)

Presentatie: Bert Ponsen.

Tags:

Leave a Reply